Koktél parti

Szürcsöljön bele pezsgőjébe, nézze a napnyugtát és a lélegzetelállító budapesti panorámát. A Zsófia Rendezvényhajó a tökéletes koktélparti helyszín, ahol a kifinomultság és a stílus találkozik Budapest csodálatos látványával.

Mi, a Zsófia Rendezvényhajónál a vállalati hajótúrák specialistái vagyunk, egyedi stílussal és kifinomultsággal. Bármilyen jellegű és bármekkora is legyen rendezvénye, számunkra nem jelenthet problémát: vállalati összejövetelét minden részletre kínosan ügyelve szervezzük meg.

Büszkék vagyunk szolgáltatásaink minőségére és ár/érték arányára. Odafigyelünk a dekorációra, a vendégek szórakoztatására, étel és italcsomagokat ajánlunk, egyedi témák köré rendezzük az összejövetelt és számos egyéb ötlettel is szolgálunk.

A Zsófia Rendezvényhajó teljes értékű rendezvényhelyszínként szolgál a négy fal közé szorultság érzése nélkül. Élvezzék a dunai hajózás minden szépségét, a fedélzeten frissen elkészített ételeket és azt a komfortot, amit csak Budapest egyik legújabb és legmodernebb sétahajója nyújthat.

Töltse ki az alábbi űrlapot, és hamarosan válaszolunk:

  1. Kérjük ezeket az adatokat mindenképp töltse ki! (*)
  2. (szükséges)
  3. (érvényes email szükséges)
  4. (szükséges)
  5. Az alábbi adatok kitöltése opcionális!