zs-slide-eskuvo

Esküvő 2015

Ajándék nászéjszaka a Duna parton, egy luxus szállodában!

A Zsófia Rendezvényhajó kiváló helyszín a NAGY NAPRA.

Egy igazán különleges, romantikus esküvőre vágyik?

Rendezze esküvőjét a Zsófia Rendezvényhajón, és élete legemlékezetesebb élményévé varázsoljuk ezt a felejthetetlen napot.
Mi a legapróbb részletre is odafigyelünk. Engedje meg, hogy elkápráztassuk Önt és Vendégeit első osztályú kiszolgálásunk luxusával.

Esküvő a Zsófia Hajón (2015)

Esküvőszervezőnk, esküvőjének minden egyes mozzanatára odafigyelve nyújt Önnek segítséget, legyen szó akár dekorációról, zenekarról, vagy a Sétafedélzetünkön tartandó csodálatos szertartásról.

Fogadja Vendégeit egy itallal a Zsófia Rendezvényhajó fedélzetén, majd élvezze ételeink ízkavalkádját, melyet kiváló szakácsaink
készítenek el Önöknek.
Lépjen ki a négy fal közül! Tartsa esküvőjét a Zsófia Rendezvényhajón, ahol Budapest fényeinek színpompás varázsa garantáltan
egyedivé teszi esküvőjét.

0639E+T

A polgári szertartás nálunk közvetlenül az esküvői vacsora előtt is lebonyolítható a csodálatos panorámájú tetőteraszunkon, kirendelt anyakönyvvezetővel.

Az esküvő díszítését mindig az előzetes igények szerint készítjük.

Programszervezésben és parti kellékek dolgában (esküvői torta, aprósütemények, vőfély, ceremóniamester, zenekar, videós, fotós, kísérőajándék, ültető kártya, virág, jégszobor, léggömb, csoki szökőkút, bor szökőkút, tűzijáték, egyebek) is segítünk.

A Megrendelő óhaja szerinti menüsort (ételek és italok) elkészítjük.

Soha vissza nem térő alkalom! Most igazán érdemes a Zsófia Hajót lefoglalni az esküvőre! A szokásos magas színvonalú, és minőségi szervezés, és kivitelezés mellett most egy a piacon egyedülálló ajándékkal köszöni meg a Zsófia Hajó a neki adott bizalmat!

Különleges megállapodásunknak köszönhetően, ha az ifjú pár a Zsófia Rendezvényhajón tartja esküvőjét ceremóniával és lakodalommal együtt, mi biztosítjuk a nekik a nászéjszakát az exkluzív Lánchíd 19 Design Hotel külön apartmanjában!

Érdeklődjön itt, most a részletekről!

  1. Kérjük ezeket az adatokat mindenképp töltse ki! (*)
  2. (szükséges)
  3. (érvényes email szükséges)
  4. (szükséges)
  5. Az alábbi adatok kitöltése opcionális!