Termékbemutató

Legyen egyedi, szervezzen olyan bemutatót az új terméke bevezetéséhez, hogy mindenki emlékezzen rá. Egy privát hajó a Dunán a legmegfelelőbb arra, hogy vendégeit ámulatba ejtse: exkluzivitás és luxus.

 

Mi, a Zsófia hajónál a vállalati hajótúrák specialistái vagyunk, egyedi stílussal és kifinomultsággal. Bármilyen jellegű és bármekkora is legyen rendezvénye, számunkra nem jelenthet problémát: vállalati összejövetelét minden részletre kínosan ügyelve szervezzük meg. Büszkék vagyunk szolgáltatásaink minőségére és ár/érték arányára. Figyelünk a dekorációra, a vendégek szórakoztatására, étel és italcsomagokat ajánlunk, egyedi témák köré rendezzük az összejövetelt és számos egyéb ötlettel is szolgálhatunk.

A Zsófia hajó teljesértékű rendezvényhelyszínként szolgál a négy fal közé szorultság érzése nélkül. Élvezzék a dunai hajózás minden szépséget, a fedélzeten frissen elkészített ételeket és azt a komfortot, amit csak Budapest egyik legújabb és legmodernebb sétahajója nyújthat.

Ne várjon, szívesen készítünk ajánlatot, leendő termékbemutatójára! Töltse ki az alábbi űrlapot, és hamarosan válaszolunk!

  1. Kérjük ezeket az adatokat mindenképp töltse ki! (*)
  2. (szükséges)
  3. (érvényes email szükséges)
  4. (szükséges)
  5. Az alábbi adatok kitöltése opcionális!