Rendezvényszervezés cégeknek

Lepje meg magát, és vendégeit a Zsófia Rendezvényhajó utolérhetetlen eleganciájával.

A luxushajó ízlésesen berendezett fedélzetei felejthetetlen élményt nyújtanak incentive csoportoknak, nagy partik vagy éppen gálaestek megrendezéséhez is.

Partnertalálkozó, konferencia, sajtótájékoztató, tréning, előadás, dolgozói rendezvény, téma party vagy ha van külön kívánsága, arra is nyitottak vagyunk!

Képzelje csak el:

a hajó lágyan siklik ki a kikötőből, Ön pedig a sétafedélzetről nézi az elhaladó Duna partot. Valaki egy hideg italt kínálja meg, valahonnan az alsó fedélzet felől ínycsiklandó illatok áradnak, a szalonban pedig a helyi DJ pörgeti a kifejezetten erre a rendezvényre előkészített lemezeit. Jó lenne itt állni egész éjjel és a város fényeit figyelni, de annyi az ismerős a vendégek között: mindenki jól érzi magát és szeretne Önnek gratulálni és köszönetet mondani a partiért.

Úgy hangzik mint egy álom?

Akár hajót szeretne bérelni szülinapi, vagy munkahelyi összejövetel céljára, akár csupán egy dunai hajókázásra vágyik, a Captain Daniel Kft. megvalósítja álmait. Két tágas partihajónkkal készen állunk, hogy tökéletes szórakozást nyújtsunk Önnek és olyan élményt, amit még sokáig emlegetni fognak. 10-400 főig tudjuk kényelmet és stílust biztosítva vendégül látni barátait, kollégáit, üzletfeleit. Számos egyéb szolgáltatást – étkezést, italokat, szórakoztatást, dekorációt – is a rendelkezésére bocsájtunk, hogy a parti láttán valóban mindenkinek tátva maradjon a szája.