Állófogadás / Ültetett állófogadás

A ZSÓFIA RENDEZVÉNYHAJÓ
AJÁNLATA

ÁLLÓFOGADÁSOKRA / ÜLTETETT ÁLLÓFOGADÁSOKRA

I.Menüsor:

Hideg ételek:

Balatoni fogas tekercs

Töltött zöldségek: zöldfűszeres, tonhalas, sajtos, padlizsánkrémes, szárnyas májkrémes

Pikáns, fűszeres gombával töltött csirkemell

Szárnyas májpástétom hagymacsírákkal

Rétestésztában sült mézes-mustáros pulykatekercs

Firenzei töltött borjú dagadó

Saláták:

Mediterrán farfallesaláta

Lilahagymás burgonyasaláta majonézzel

Brokkoli saláta sonkacsíkokkal

Friss kevert idénysaláta (3féle öntettel)

Kukoricasaláta majonézes joghurtban, almakockákkal

Meleg ételek:

Szabolcsi töltött káposzta tejfölösen

Hortobágyi palacsinta tejfölös paprikás mártásban

Gödöllői töltött csirkecombok cukkínis, sárgarépás rizzsel

Bakonyi borjúpaprikás házi galuskával

Sajtbundázott csirkecsíkok roston sült idény zöldekkel

Zöldséges Lasagne pikáns paradicsommártásban

Desszertek:

Máglyarakás vanília öntettel

Somlói galuska keserűcsokoládé öntettel

Rétes válogatás vanília öntettel (almás-diós, meggyes, túrós-barackos)

Fehér-fekete csokoládé mousse

II. Menüsor:

Hideg ételek:

Háztáji kacsamájából készült paté aszaltmeggyes lilahagyma lekvárral

Hajszálvékony hátszín java zöldségekkel

Szárított paradicsomokkal és grana padano-val töltött csirkemell

Pulykamell érmék mandulával ízesített zöldalma krémmel

Rosé kacsamell szójával és mézes chili mártással ízesítve

Nyelvhalfilé leveles parajtöltelékkel és joghurtos citrusokkal

Roqueforttal és dióval töltött borjúszűz tésztában sütve

Saláták:

Kukoricasaláta majonézes joghurtban, almakockákkal

Cézár saláta fokhagymás krutonnal és friss parmezánnal

Olívás laskagomba saláta

Zöldfűszeres olívaolajban pácolt grillezett zöldségek

Friss kevert idénysaláta (3 féle öntettel)

Meleg ételek:

Marhapörkölt tepsiben sült túrós csuszával

Parajjal és sajttal gratinírozott halfilé, vajas-petrezselymes burgonyával

Erdei gombás, kakukkfüves tejszínes csirkeragú vadrizzsel

Szabolcsi töltött káposzta tejföllel

Pesztós olívaolajban pácolt csirkemellfilé roston sült kerti javakkal

Penne Quatro Formaggi

 

Desszertek:

Somlói galuska keserűcsokoládé öntettel

Rétes szelekció vanília öntettel (almás-diós, meggyes, túrós-barackos)

Créme Brullée gyömbérrel ízesítve

Tejcsokoládéval bevont profitterol

III. Menüsor

Hideg előételek:

Tésztában sült kéksajtos sertésfilé

Tonhalkrémmel töltött nyelvhalfilé kaviárral

Füstölt kacsa és libamell szalagok koktél paradicsombruchettával

Faszénen füstölt libamájpástétom

Padlizsánpástétom fetasajttal szőlőlevélbe tekerve

Tésztában sült mangalica csülök

Dióval és aszalt szilvával töltött hátszín

Zöldfűszeres szarvasgombakrémes csirkemell tekercs

Saláták:

Citromos olívaolajos rukkola saláta almadarabkákkal

Cézár saláta fokhagymás krutonnal és friss parmezánnal

Tépett zöldsaláták balzsamecetes olívaöntettel

Mozzarella paradicsommal és friss bazsalikommal, oregánóval meghintve

Friss kevert idénysaláta (3 féle öntettel)

Meleg ételek:

Vadas marha zsemlegombócokkal

Roston sült norvég lazacszeletek leveles parajfészekkel, fehérboros krémmártással

Shrimp taglaiatelle (fokhagymás olívaolajban pirított koktélrákok paradicsommal)

Chilis, szójás, mézes kacsamell szalagok, wokban pirított zöldséges tésztával

Borjúpaprikás galuskával

Tejszínes kecskesajtos pulykaragú, jázminrizzsel

Gnocchi diós-mazsolás kéksajt mártásban

 

Desszertek:

Habos gesztenyepüré rummal ízesítve

Túrókrém aszalt sárgabarackkal

Eperhabos dióspiskóta

Fehér csokoládés joghurtmousse rebarbarával

Créme Brulée csokoládéval

Tejcsokoládéval bevont profitterol

 

Magyar-, és nemzetközi sajtválogatás gyümölcsökkel

IV. Menüsor

Hideg ételek finger food-ként értelmezve

(3 db/fő)

Füstölt sonkába tekert kéksajtkrém

Szürke marha fasírt mártással

Zöldséges tavaszi tekercs édes chili mártással

Bárány fasírt, kéksajtos krémmel

Joghurtos borjúpástétom cukkínivel

Ropogós csirkecsíkok, ázsiai chilivel és gyömbérrel ízesített körte „chuttney”-val

Mozzarella gyöngyök, szárított paradicsommal balzsamecet glacéval

Antipasti válogatás:

Mediterrán felvágott válogatás olivában pácolt paradicsommal, grana paddano sajttal és zöldségekkel

Pármai sonka sárgadinnyére tekerve

Pikáns paradicsomkrém napon szárított paradicsomokból

Padlizsánkrém olíva darabkákkal

Vargányagomba krém

Humuszkrém

Dijoni mustáros lencsekrém

Chilis Zöldborsókrém

Veggie-Dips:

Mártogatni való zöldségek: angol zeller, kaliforniai paprika, kígyó uborka

Joghurtos zöldalmás dip

Majonézes joghurt dip

Balkáni padlizsán-paprika-dip (Ajvar)

ezersziget dip

Leves „shotok”

Burgonya-krémleves metélőhagymával

Tejszínes sütőtökleves enyhén chilisen

Vargányagomba krémleves

Kukorica krémleves csillagánizzsal

Gazpacho friss zellerszárral

 

Meleg ételek:

Mangalica paprikásan házi tojásos galuskával

Meleg kalamari saláta fehér babbal

Sült vadlazac filé, roston sült zöldségekkel és rákos tagliatellével

Mézes, chilis, szójás csirke-, sertés-, és marhanyársak wokban sült zöldséges tésztával

Kacsamell érmék vörösboros démi glace mártással, és burgonyafánkkal

Medvehagymás erdei gombás csirkeszalagok, cukkínis sárgarépás jázminrizzsel

Borjúhússal töltött tészta tejszínes pesztós krémmel

Paradicsomos-rozmaringos gnocchi rukkola salátával

Desszertek:

Francia rakott almatorta

Bailey’s-es karamellkrém

Joghurtos fehér csokoládé mousse rebarbarával

Tejszínes rizsgömbök epervelővel

Mini almás rétes vanília sodóval

Mascarpone krém suzette banánnal és karamellöntettel

Créme Brullée mangóval

V. Menüsor

Hideg ételek finger food-ként értelmezve

(3 db/fő)

Füstölt sonkába tekert kéksajtkrém

Libamájterrine balzsamecetes almapürével

Szürke marha fasírt mártással

Zöldséges tavaszi tekercs édes chili mártással

Bárányfasírt, kéksajtos krémmel

Joghurtos borjúpástétom cukkínivel

Ropogós csirkecsíkok ázsiai chilivel és gyömbérrel ízesített körtés „chuttney”-val

Mozzarella gyöngyök, szárított paradicsommal balzsamecet glacéval

Antipasti mártogató:

Antipast tál – szalámikkal, füstölt érlelt sonkákkal, aszalt paradicsommal és friss parmezán forgácsokkal, olívában pácolt zöldségekkel, olíva bogyókkal, és zöldfűszeres olajban érlelt fetasajttal

Pikáns paradicsomkrém napon szárított paradicsomokból

Padlizsánkrém olíva darabkákkal

Vargányagomba krém

Humuszkrém

Dijoni mustáros lencsekrém

Chilis Zöldborsókrém

Veggie-Dips:

Mártogatni való zöldségek: angol zeller, kaliforniai paprika, kígyó uborka

Joghurtos zöldalmás dip

Majonézes joghurt dip

Balkáni padlizsán-paprika-dip (Ajvar)

1000sziget dip

Forró leves shot

Krémleves homár javából

Vargányagomba krémleves

Kukorica krémleves csillagánizzsal

Gazpacho friss zellerszárral

Meleg ételek:

Frissen grillezett választékunk

Mustárbab pácolt hátszín szeletek, tejfölös, sajtos fóliában sült burgonyával

Édes chilis, szójás pirított tészta rákokkal és tenger gyümölcseivel

Zsályával grillezett borjúérmék roston sült kerti javakkal

Fokhagymás olívaolajon pirított csirkemell szalagok vargányával

Kacsamell érmék vörösboros démi glace mártással burgonyafánkkal

Mangalica paprikásan házi tojásos galuskával

Tejszínes, paradicsomos gnocchi pestoval, parmezánnal

Desszertek:

Mini almás rétes vanília sodóval

Túró mousse pácolt aszalt barackkal

Joghurtos fehér csokoládé mousse rebarbarával

Tejszínes rizsgömbök epervelővel

Mascarpone krém suzette banánnal és karamellöntettel

Créme Brulée a la chocolate

Bailey’s-es karamellkrém