Állófogadás / Ültetett állófogadás
A ZSÓFIA RENDEZVÉNYHAJÓ
AJÁNLATA
ÁLLÓFOGADÁSOKRA / ÜLTETETT ÁLLÓFOGADÁSOKRA
I.Menüsor:
Hideg ételek: |
Balatoni fogas tekercs |
Töltött zöldségek: zöldfűszeres, tonhalas, sajtos, padlizsánkrémes, szárnyas májkrémes |
Pikáns, fűszeres gombával töltött csirkemell |
Szárnyas májpástétom hagymacsírákkal |
Rétestésztában sült mézes-mustáros pulykatekercs |
Firenzei töltött borjú dagadó |
Saláták: |
Mediterrán farfallesaláta |
Lilahagymás burgonyasaláta majonézzel |
Brokkoli saláta sonkacsíkokkal |
Friss kevert idénysaláta (3féle öntettel) |
Kukoricasaláta majonézes joghurtban, almakockákkal |
Meleg ételek: |
Szabolcsi töltött káposzta tejfölösen |
Hortobágyi palacsinta tejfölös paprikás mártásban |
Gödöllői töltött csirkecombok cukkínis, sárgarépás rizzsel |
Bakonyi borjúpaprikás házi galuskával |
Sajtbundázott csirkecsíkok roston sült idény zöldekkel |
Zöldséges Lasagne pikáns paradicsommártásban |
Desszertek: |
Máglyarakás vanília öntettel |
Somlói galuska keserűcsokoládé öntettel |
Rétes válogatás vanília öntettel (almás-diós, meggyes, túrós-barackos) |
Fehér-fekete csokoládé mousse |
II. Menüsor:
Hideg ételek: |
Háztáji kacsamájából készült paté aszaltmeggyes lilahagyma lekvárral |
Hajszálvékony hátszín java zöldségekkel |
Szárított paradicsomokkal és grana padano-val töltött csirkemell |
Pulykamell érmék mandulával ízesített zöldalma krémmel |
Rosé kacsamell szójával és mézes chili mártással ízesítve |
Nyelvhalfilé leveles parajtöltelékkel és joghurtos citrusokkal |
Roqueforttal és dióval töltött borjúszűz tésztában sütve |
Saláták: |
Kukoricasaláta majonézes joghurtban, almakockákkal |
Cézár saláta fokhagymás krutonnal és friss parmezánnal |
Olívás laskagomba saláta |
Zöldfűszeres olívaolajban pácolt grillezett zöldségek |
Friss kevert idénysaláta (3 féle öntettel) |
Meleg ételek: |
Marhapörkölt tepsiben sült túrós csuszával |
Parajjal és sajttal gratinírozott halfilé, vajas-petrezselymes burgonyával |
Erdei gombás, kakukkfüves tejszínes csirkeragú vadrizzsel |
Szabolcsi töltött káposzta tejföllel |
Pesztós olívaolajban pácolt csirkemellfilé roston sült kerti javakkal |
Penne Quatro Formaggi |
|
Desszertek: |
Somlói galuska keserűcsokoládé öntettel |
Rétes szelekció vanília öntettel (almás-diós, meggyes, túrós-barackos) |
Créme Brullée gyömbérrel ízesítve |
Tejcsokoládéval bevont profitterol |
III. Menüsor
Hideg előételek: |
Tésztában sült kéksajtos sertésfilé |
Tonhalkrémmel töltött nyelvhalfilé kaviárral |
Füstölt kacsa és libamell szalagok koktél paradicsombruchettával |
Faszénen füstölt libamájpástétom |
Padlizsánpástétom fetasajttal szőlőlevélbe tekerve |
Tésztában sült mangalica csülök |
Dióval és aszalt szilvával töltött hátszín |
Zöldfűszeres szarvasgombakrémes csirkemell tekercs |
Saláták: |
Citromos olívaolajos rukkola saláta almadarabkákkal |
Cézár saláta fokhagymás krutonnal és friss parmezánnal |
Tépett zöldsaláták balzsamecetes olívaöntettel |
Mozzarella paradicsommal és friss bazsalikommal, oregánóval meghintve |
Friss kevert idénysaláta (3 féle öntettel) |
Meleg ételek: |
Vadas marha zsemlegombócokkal |
Roston sült norvég lazacszeletek leveles parajfészekkel, fehérboros krémmártással |
Shrimp taglaiatelle (fokhagymás olívaolajban pirított koktélrákok paradicsommal) |
Chilis, szójás, mézes kacsamell szalagok, wokban pirított zöldséges tésztával |
Borjúpaprikás galuskával |
Tejszínes kecskesajtos pulykaragú, jázminrizzsel |
Gnocchi diós-mazsolás kéksajt mártásban |
|
Desszertek: |
Habos gesztenyepüré rummal ízesítve |
Túrókrém aszalt sárgabarackkal |
Eperhabos dióspiskóta |
Fehér csokoládés joghurtmousse rebarbarával |
Créme Brulée csokoládéval |
Tejcsokoládéval bevont profitterol |
|
Magyar-, és nemzetközi sajtválogatás gyümölcsökkel |
IV. Menüsor
Hideg ételek finger food-ként értelmezve |
(3 db/fő) |
Füstölt sonkába tekert kéksajtkrém |
Szürke marha fasírt mártással |
Zöldséges tavaszi tekercs édes chili mártással |
Bárány fasírt, kéksajtos krémmel |
Joghurtos borjúpástétom cukkínivel |
Ropogós csirkecsíkok, ázsiai chilivel és gyömbérrel ízesített körte „chuttney”-val |
Mozzarella gyöngyök, szárított paradicsommal balzsamecet glacéval |
Antipasti válogatás: |
Mediterrán felvágott válogatás olivában pácolt paradicsommal, grana paddano sajttal és zöldségekkel |
Pármai sonka sárgadinnyére tekerve |
Pikáns paradicsomkrém napon szárított paradicsomokból |
Padlizsánkrém olíva darabkákkal |
Vargányagomba krém |
Humuszkrém |
Dijoni mustáros lencsekrém |
Chilis Zöldborsókrém |
Veggie-Dips: |
Mártogatni való zöldségek: angol zeller, kaliforniai paprika, kígyó uborka |
Joghurtos zöldalmás dip |
Majonézes joghurt dip |
Balkáni padlizsán-paprika-dip (Ajvar) |
ezersziget dip |
Leves „shotok” |
Burgonya-krémleves metélőhagymával |
Tejszínes sütőtökleves enyhén chilisen |
Vargányagomba krémleves |
Kukorica krémleves csillagánizzsal |
Gazpacho friss zellerszárral |
Meleg ételek: |
Mangalica paprikásan házi tojásos galuskával |
Meleg kalamari saláta fehér babbal |
Sült vadlazac filé, roston sült zöldségekkel és rákos tagliatellével |
Mézes, chilis, szójás csirke-, sertés-, és marhanyársak wokban sült zöldséges tésztával |
Kacsamell érmék vörösboros démi glace mártással, és burgonyafánkkal |
Medvehagymás erdei gombás csirkeszalagok, cukkínis sárgarépás jázminrizzsel |
Borjúhússal töltött tészta tejszínes pesztós krémmel |
Paradicsomos-rozmaringos gnocchi rukkola salátával |
Desszertek: |
Francia rakott almatorta |
Bailey’s-es karamellkrém |
Joghurtos fehér csokoládé mousse rebarbarával |
Tejszínes rizsgömbök epervelővel |
Mini almás rétes vanília sodóval |
Mascarpone krém suzette banánnal és karamellöntettel |
Créme Brullée mangóval |
V. Menüsor
Hideg ételek finger food-ként értelmezve |
(3 db/fő) |
Füstölt sonkába tekert kéksajtkrém |
Libamájterrine balzsamecetes almapürével |
Szürke marha fasírt mártással |
Zöldséges tavaszi tekercs édes chili mártással |
Bárányfasírt, kéksajtos krémmel |
Joghurtos borjúpástétom cukkínivel |
Ropogós csirkecsíkok ázsiai chilivel és gyömbérrel ízesített körtés „chuttney”-val |
Mozzarella gyöngyök, szárított paradicsommal balzsamecet glacéval |
Antipasti mártogató: |
Antipast tál – szalámikkal, füstölt érlelt sonkákkal, aszalt paradicsommal és friss parmezán forgácsokkal, olívában pácolt zöldségekkel, olíva bogyókkal, és zöldfűszeres olajban érlelt fetasajttal |
Pikáns paradicsomkrém napon szárított paradicsomokból |
Padlizsánkrém olíva darabkákkal |
Vargányagomba krém |
Humuszkrém |
Dijoni mustáros lencsekrém |
Chilis Zöldborsókrém |
Veggie-Dips: |
Mártogatni való zöldségek: angol zeller, kaliforniai paprika, kígyó uborka |
Joghurtos zöldalmás dip |
Majonézes joghurt dip |
Balkáni padlizsán-paprika-dip (Ajvar) |
1000sziget dip |
Forró leves shot |
Krémleves homár javából |
Vargányagomba krémleves |
Kukorica krémleves csillagánizzsal |
Gazpacho friss zellerszárral |
Meleg ételek: |
Frissen grillezett választékunk |
Mustárbab pácolt hátszín szeletek, tejfölös, sajtos fóliában sült burgonyával |
Édes chilis, szójás pirított tészta rákokkal és tenger gyümölcseivel |
Zsályával grillezett borjúérmék roston sült kerti javakkal |
Fokhagymás olívaolajon pirított csirkemell szalagok vargányával |
Kacsamell érmék vörösboros démi glace mártással burgonyafánkkal |
Mangalica paprikásan házi tojásos galuskával |
Tejszínes, paradicsomos gnocchi pestoval, parmezánnal |
Desszertek: |
Mini almás rétes vanília sodóval |
Túró mousse pácolt aszalt barackkal |
Joghurtos fehér csokoládé mousse rebarbarával |
Tejszínes rizsgömbök epervelővel |
Mascarpone krém suzette banánnal és karamellöntettel |
Créme Brulée a la chocolate |
Bailey’s-es karamellkrém |