Koktél parti, falatkák

A ZSÓFIA RENDEZVÉNYHAJÓ
AJÁNLATA

KOKTÉLPARTIRA

ÍZELÍTŐ menüajánlatainkból:

Hideg ételek finger food-ként értelmezve

Füstölt sonkába tekert kéksajtkrém

Libamájterrine balzsamecetes almapürével

Szürke marha fasírt mártással

Zöldséges tavaszi tekercs édes chili mártással

Bárányfasírt, kéksajtos krémmel

Joghurtos borjúpástétom cukkínivel

Ropogós csirkecsíkok ázsiai chilivel és gyömbérrel ízesített   körtés „chuttney”-val

Mozzarella gyöngyök, szárított paradicsommal balzsamecet   glacéval

Antipasti mártogató:

Antipast tál – szalámikkal, füstölt érlelt sonkákkal, aszalt   paradicsommal és friss parmezán forgácsokkal, olívában pácolt zöldségekkel,   olíva bogyókkal, és zöldfűszeres olajban érlelt fetasajttal

Pikáns paradicsomkrém napon szárított paradicsomokból

Padlizsánkrém olíva darabkákkal

Vargányagomba krém

Humuszkrém

Dijoni mustáros lencsekrém

Chilis Zöldborsókrém

Veggie-Dips:

Mártogatni való zöldségek: angol zeller, kaliforniai paprika,   kígyó uborka

Joghurtos zöldalmás dip

Majonézes joghurt dip

Balkáni padlizsán-paprika-dip (Ajvar)

1000sziget dip

Forró leves shot

Krémleves homár javából

Vargányagomba krémleves

Kukorica krémleves csillagánizzsal

Gazpacho friss zellerszárral