Koktél parti, falatkák
A ZSÓFIA RENDEZVÉNYHAJÓ
AJÁNLATA
KOKTÉLPARTIRA
ÍZELÍTŐ menüajánlatainkból: Hideg ételek finger food-ként értelmezve |
Füstölt sonkába tekert kéksajtkrém |
Libamájterrine balzsamecetes almapürével |
Szürke marha fasírt mártással |
Zöldséges tavaszi tekercs édes chili mártással |
Bárányfasírt, kéksajtos krémmel |
Joghurtos borjúpástétom cukkínivel |
Ropogós csirkecsíkok ázsiai chilivel és gyömbérrel ízesített körtés „chuttney”-val |
Mozzarella gyöngyök, szárított paradicsommal balzsamecet glacéval |
Antipasti mártogató: |
Antipast tál – szalámikkal, füstölt érlelt sonkákkal, aszalt paradicsommal és friss parmezán forgácsokkal, olívában pácolt zöldségekkel, olíva bogyókkal, és zöldfűszeres olajban érlelt fetasajttal |
Pikáns paradicsomkrém napon szárított paradicsomokból |
Padlizsánkrém olíva darabkákkal |
Vargányagomba krém |
Humuszkrém |
Dijoni mustáros lencsekrém |
Chilis Zöldborsókrém |
Veggie-Dips: |
Mártogatni való zöldségek: angol zeller, kaliforniai paprika, kígyó uborka |
Joghurtos zöldalmás dip |
Majonézes joghurt dip |
Balkáni padlizsán-paprika-dip (Ajvar) |
1000sziget dip |
Forró leves shot |
Krémleves homár javából |
Vargányagomba krémleves |
Kukorica krémleves csillagánizzsal |
Gazpacho friss zellerszárral |